Επεξεργασία του προφιλ

Πήγαινε κάτω

Επεξεργασία του προφιλ

Δημοσίευση από Admin Την / Το Δευ Σεπ 23, 2013 3:44 am

Μετά τη σύνδεσή μας στο forum υπάρχει δυνατότητα παραμετροποίησης του λογαριασμού μας στο forum. Η παραμετροποίηση γίνεται από το κυρίως μενού και συγκεκριμένα πατώντας στο σύνδεσμο προφιλ.Οι δυνατότητες παραμετροποίησης είναι κατηγοριοποιημένες στο μενού του προφίλ.Στην καρτέλα πληροφορίες μπορούμε να αλλάξουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας αλλά και τον κωδικό πρόσβασης.


να προσθέσουμε προσωπικά μας στοιχεία αν το επιθυμούμε


αλλά και στοιχεία επικοινωνίας μας σε άλλα κοινωνικά δίκτυα.


Θυμηθείτε να πατήσετε στο τέλος υποβολή!!!

Στην καρτέλα επιλογές ορίζουμε τις βασικές μας επιλογές όσο αναφορά τη χρήση του forum ενεργοποιώντας και απενεργοποιώντας αντίστοιχα κάθε επιλογή μας. Και εδώ θυμηθείτε να πατήσετε υποβολή.


Στην καρτέλα υπογραφή μπορούμε να προσθέσουμε κείμενο που θα εμφανίζεται στο τέλος κάθε θέματος ή προσωπικού μηνύματος. Ισχύει η δυνατότητα μορφοποίησης αλλά και προσθήκης αντικειμένων όπως και στη δημιουργία θέματος.


Στην καρτέλα Avatar υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης φωτογραφίας στο προφιλ μας. ΠΡΟΣΟΧΗ στους περιορισμούς.


Στην καρτέλα φίλοι κι εχθροί μπορούμε να δηλώσουμε χρήστες του forum στις αντίστοιχες κατηγορίες.


Στην καρτέλα notifications δηλώνουμε τον τρόπο ειδοποίησης που επιθυμούμε για διάφορες κατηγορίες ειδοποιήσεων αν θέλουμε παράλληλα και ειδοποίηση στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο.


Στην καρτέλα παρακολούθηση θεμάτων μπορούμε να απενεργοποιήσουμε την ενημέρωση για θέματα που δεν μας ενδιαφέρουν επιλέγοντάς τα από τη στήλη δεξιά και πατώντας το αντίστοιχο κουμπί στο κάτω μέρος της οθόνης


Τέλος στην καρτέλα Αγαπημένα βλέπουμε την λίστα των αγαπημένων θεμάτων του forum που έχουμε ορίσει. (Ο ορισμός ενός θέματος ώς αγαπημένο γίνεται πατώντας το αστεράκι κάτω από το θέμα που θέλουμε.
avatar
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 113
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2013

http://2gym-zefyr.att.sch.gr/Portal

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης